سبد خرید 0

تسمه کالباس بر

10 / 10
از 1 کاربر
« بازگشت به لیست مقالات | چهارشنبه 29 شهریور 1402 در ساعت 16 : 1 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

تسمه کالباس بر نیرو را از موتور به فولی انتقال می دهد. شیار های موجود بر روی تسمه، در قدرت فولی و تیغه در برش نقش مهمی دارد. بهترین نوع تسمه موجود در بازار مدل ایتالیایی و فرانسوی است. توجه داشته باشید که این قطعه در دستگاه اسلایسر در صورت پاره شدن نیاز به تعویض خواهد داشت. برای تعویض این قطعه می توانید از مجموعه فیدارکو کمک بگیرید. کلیه خدمات مربوط به بخش تعمیر کالباس بر و تعویض قطعات آن، زیر نظر افراد متخصص و متبحر در این مجموعه صورت می پذیرد. 

قطعات کالباس بر

کالباس بر از قطعاتی نظیر:

تسمه کالباس بر
• بدنه یا شاسی
• حلزونی
• دسته درجه
• پایه صندلی
• شفت فولی
• خورشیدی
• تیغه 
• تیز کن
• موتور
• پیچ رگلاژ موتور
• پایه‌
• حلالی یا کوسه‌ای
• چنگکی تشکیل شده است. 

لوازم یدکی کالباس بر

تسمه موتور کالباس بر: این قسمت در واقع زمانی که موتور به چرخش درمی آید، تسمه کالباسبر، چرخش موتور را به فولی انتقال می‌ دهد. در واقع عامل اصلی چرخش فولی همان تسمه موتور است که نیروی چرخش موتور را به فولی انتقال می دهد. 

بدنه یا شاسی: مهمترین قطعه دستگاه اسلایسر، همان بدنه یا شاسی آن است. در واقع کل قطعات دستگاه بر روی این قطعه نصب می شود.
حلزونی: این قطعه در داخل دستگاه تعبیه شده است و در ارتباط با دسته درجه ( تنظیم ضخامت لایه کالباس ) می باشد.
دسته درجه: با چرخاندن این قطعه به ضخامت برش مورد نظر خود برای برش کالباس خواهیم رسید. دسته درجه این کار را با کمک حلزونی انجام می دهد.
پایه صندلی: قسمتی از دستگاه که برش کالباس روی آن انجام می گیرد، پایه صندلی نامیده می شود.
شفت فولی: قطعه‌ ای در دستگاه است که تیغه کالباس بر روی آن بسته شده است. این قطعه به وسیله تسمه حرکت می‌ کند.
خورشیدی: تیغه کالباس بر بسیار تیز و برنده است و نیاز به حفاظی دارد جهت محافظت از دست کاربر. بنابراین قطعه ای به نام خورشیدی که به وسیله پیچ مهار شده این عمل را انجام می دهد.
تیغه کالباس بر: قطعه‌ای دایره شکل است ازجنس استیل. این قسمت به وسیله فولی به حرکت در می‌آید و کالباس را برش می‌دهد.
تیز کن: از قاب تیز کن و سنگ‌ های تیز کن تشکیل شده است. برای تیز کردن تیغه از این قطعه استفاده می نمایند. 
انگشتی: قطعه‌ ای است که پایه کوسه‌ ای روی آن به وسیله حلزونی نصب شده است.

موتور: قطعه‌ای که روی بدنه دستگاه نصب گردیده و به وسیله تسمه، گردش را به فولی انتقال می‌ دهد.

پیچ رگلاژ موتور: این پیچ عامل حرکت موتور به سمت بالا و پایین می باشد.
پایه‌های کالباس بر: برای ایستادن کالباس بر قطعاتی لاستیکی زیر آن و در چهار سوی آن پیچ شده است. این قطعات همان پایه های کالباس بر نامیده می شود.
حلالی یا کوسه‌ ای: کالباس برای قرار گیری در دستگاه نیاز به تکیه گاهی دارد، که این تکیه گاه کوسه ای نام گرفته است. 
چنگکی: این قطعه مانع از رسیدن آسیب به دست اپراتور می شود. به طوریکه با نگه داشتن کالباس تا قسمت انتها، برش دادن آن را انجام می دهد. این قطعه مانع از هدر رفتن ژامبون خواهد شد. 

انواع کالباس بر:

برندهای مختلف و پرکاربرد کالباس بر به شرح زیر است:

  • امگا (ایتالیا)
  • اوماس (ایتالیا)
  • محک (ایرانی)
  • براکس (ایران)
  • آر جی وی (ایتالیا)
  • پارس برش (ایرانی)

همه این برندها بر اساس استانداردهای بین المللی طراحی و تولید می شوند، که خود در دسته بندی های مختلف خانگی، فروشگاهی و صنعتی قرار دارند. عملکرد آن ها نیز هم در نوع دستی بوده و هم در نوع اتومات.

meat slicer خانگی: قابل توجه افرادی که نیاز به محصولی دارند تا بتوانند کمکی برای آن ها در تهیه کالباس های خانگی باشد، می توانند از دستگاه هایی با تیغه 25 سانتی متر استفاده نمایند. این کالباس بر ها همانطور که از نامشان بر می آید برای حجم کاری پایین طراحی شده اند. 

اسلایسر فروشگاهی: دستگاه هایی با تیغه 27.5 سانتی متر را در این گروه جای می دهند. کاربرد این محصولات برای مصارفی با حجم کاری کم و متوسط است که می تواند نیاز این مشاغل را جوابگو باشد. سوپرمارکت ها، فروشگاه های پروتئینی کوچک، خرده فروشی، رستوران و فست فودها از مشاغل پرمصرف این دستگاه ها هستند. 

کالباس بر صنعتی: دستگاه های با تیغ 30 و 35 سانتی متر را که بزرگ ترین گروه کالباس بر ها می نماند، در این دسته قرار می دهند. این محصولات ابعادی بزرگ دارند و موتوری پرقدرت، که قادر به ارائه بازدهی بسیار بالا می باشد. با خرید  این تجهیزات می توانید نیاز کارخانجات بسته بندی سوسیس و کالباس، رستوارن های بزرگ و پروتئینی ها را پاسخ دهید.  

تمامی این گروه از اقلام هم در نوع دستی هستند و هم در نوع اتوماتیک. البته مدل اتومات آن ها را برای دستگاه هایی با تیغه 30 تا 35 سانتی متر قرار می دهند تا بتوانند با راحت کردن کار با دستگاه و حذف اپراتور، برش های کالباس را به صورت خودکار با حجم زیادی دریافت نمایند. 

نوع دستی نیز برای کار کردن نیاز دارد تا شخصی در کنار محصول قرار بگیرد و دسته  صندلی را به سمت تیغه هدایت کند. این شکل از دستگاه های برش کالباس، رایج ترین شکل اسلایسر ها هستند. 

تسمه کالباسبر امگا

معمولا در تولید تسمه کالباسبر امگا از سایزها و مارک های مختلف استفاده شده است. تسمه اسلایسر امگا از بهترین کیفیت برخوردار می باشد. تسمه امگا از نوع تسمه شیار دار بوده و به دلیل انتقال بهتر قدرت به دستگاه از این تسمه استفاده شده است. این قطعه ساخت کشور ایتالیا می باشد.

تسمه کالباس بر

 

 

تعمیر کالباس بر

تعمیرات کالباس بر علی رغم تصور، نیازمند دانش و مهارت زیادی می باشد. در پروتئینی ها و به خصوص کارخانه هایی که بسته بندی کالباس از کارهای آنها است وجود دستگاه کالباس بر یکی از مهم ترین نیازهایشان است. دستگاه اسلایسر همانند سایر دستگاه های مصرفی پس از مدتی که مورد استفاده قرار می گیرد نیاز به تعمیر پیدا خواهد کرد. تعمیرات meat slicer از کارهایی است که نیاز به تخصص در این زمینه لازم است. سرویس و عیب یابی و تعمیر کالباس بر بایستی توسط متخصصین این امر صورت پذیرد. شرکت فیدار با داشتن نمایندگی انواع کالباس بر از حمله کالباس بر محک، تعمیرات را در تعمیرگاه تخصصی انجام می دهد. البته جهت رفاه حال مشتریان در صورت امکان این تعمیرات در محل مشتری نیز انجام می شود.

هزینه تعمیر دستگاه برش ژامبون

با توجه به آنچه برای تعمیر کالباس بر نیاز داریم، هزینه تعمیر دستگاه برش ژامبون تعیین می گردد. معایب این دستگاه پر استفاده به شرح زیر است:

  • تنظیم دسته درجه
  • تنظیم دسته صندلی
  • تعویض تیغه 
  • تیز کردن تیغه کالباسبر
  • تعویض تسمه کالباس بر
  • تنظیم کوسه ای
  • سرویس موتور دستگاه

برای مثال تعمیرات کالباس بر فروشگاهی شامل انواع مدل‌ های اسلایسر می باشد که هر کدام دارای قطعاتی هستند که ممکن است نیاز به تعمیر داشته باشد و یا تعویض.
هر کدام از لوازم کالباسبر دارای وظایفی هستند که در بالا شرح دادیم. بنابراین اختلال در عملکرد هر یک از آنها سبب جلوگیری از عملکرد صحیح دستگاه می گردد.

قیمت تعمیرات کالباس بر، بر اساس تعرفه ای که توسط کارخانه تعیین می شود، صورت می‌ پذیرد. در واقع با در نظر گرفتن ایراد دستگاه، تعرفه تعیین می گردد و مبلغی جهت تعمیرات در نظر گرفته می‌ شود. بنابراین کسانی که نیاز به تعمیرات دستگاه دارند توجه نمایند که به مراکز مورد اطمینان مراجعه نمایند. زیرا ممکن است افراد سودجو در بازار قطعات متفرقه را جایگزین قطعات فابریک نمایند. در نتیجه هزینه های کلان را بر عهده ی مشتریان بگذارند . فیدار، نمایندگی فروش و تعمیر انواع کالباس بر( از جمله تعمیر کالباس بر پارس برش) با بیش از 10 سال سابقه در زمینه فروش و تعمیرات انواع کالباس بر، ترازو و باسکول دیجیتال با بهره مندی از دانش کادری مجرب و متخصص به صورت تخصصی در این زمینه فعالیت می نماید.

خرید کالباس بر

عملکرد کالباس بر، بر اساس قطعاتی ست که از آن ساخته شده است. در واقع قطعات مورد نظر ممکن است دارای کیفیت بالا و یا پایین باشند که بر اساس همین کیفیت، قیمت آنها تعیین می شود. کیفیت قطعات بر اساس کشور سازنده و برند آنها مشخص می گردد. جهت خرید انواع مختلف کالباس بر دست دوم و نو میتوانید با کارشناسان ما از طریق شماره های موجود در سایت در ارتباط باشید.

جهت خرید، تعمیر و دریافت مشاوره، با ما در تماس باشید:
نمایندگی مرکزی: 02166055298 | 02166086997
نمایندگی غرب: 02144870324 | 02144870995
نمایندگی شرق: 02177084273 | 02177089678
تلفن همراه : 09128008209

ارسال نظر

نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
نمایش همه
علاقه مندی ها ()