سبد خرید 0

تعمیر کالباس بر

10 / 10
از 1 کاربر
« بازگشت به لیست مقالات | چهارشنبه 29 شهریور 1402 در ساعت 15 : 30 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

تعمیر کالباس بر یکی از نیاز های مشتریانی است که در رستوران ها، فست فود، سوپرمارکت، پروتئینی ها و کارخانجات فعالیت می کنند. کالباس بر دستگاهی جهت اسلایس کردن کالباس است که با گذشت زمان نیاز به تعمیر و سرویس پیدا خواهد کرد. شاید این سوال شما نیز باشد که اگر دستگاه ما دچار عیب و ایراداتی شد به کجا مراجعه نماییم؟ فیدار یکی از بزرگ ترین و معتبر ترین مراکز تعمیر و تعویض قطعات کالباس بر است که تمامی خدمات مربوط به بخش تعمیرات را توسط کارشناسان متخصص و کاربلد انجام می دهد. لازم به توجه است که برخی از مشکلات در این دستگاه ها هستند که نیازی به بردن محصول به محل برای تعمیر را ندارد بلکه تعمیر کالباس بر در محل به انجام می رسد. در ادامه شما را با ایرادات پیش آمده در دستگاه و تعمیر کالباس بر آشنا خواهیم کرد. 

جهت خرید، تعمیر و دریافت مشاوره، با ما در تماس باشید:
نمایندگی مرکزی: 02166055298 | 02166086997
نمایندگی غرب: 02144870324 | 02144870995
نمایندگی شرق: 02177084273 | 02177089678
تلفن همراه : 09128008209

تعمیرات کالباس بر

از جمله مشکلاتی که ممکن است برای کالباس بر ایجاد شود، کند شدن تیغه ی کالباس بر، نیاز به تعویض حلزونی، دسته صندلی، خورشیدی، تعمیر موتور کالباس بر و .... می باشد.

شاید برای شما نیز پیش آمده باشد که دستگاه کالباس بر، ژامبون را کج و یا نامیزون ببرد و یا در بیشتر مواقع خرد و له کند. اگر با این چنین مشکلی مواجه شدید بهتر است تا دستگاه را برای تعمیر به یک نمایندگی معتبر ببرید. 

کند شدن تیغه نیز از مشکلات رایج دیگر است که در همه دستگاه های اسلایسر رخ می دهد. در مواقع مواجه شدن با این عیب، باید تیغ را تیز کنید. برای تیز کردن نیز می توانید از قطعه تیز کنی که بر روی دستگاه سوار است کمک بگیرید. 

زمانی نیز پیش می آید که دستگاه روشن است ولی تیغه نمی چرخد که عیب ممکن است ناشی از بروز مشکل در تسمه و یا موتور باشد. 

توجه داشته باشید در بسیاری از مواقع ممکن است که تیغه کوتاه شود. این اتفاق زمانی رخ می دهد که تیز کردن های مکرر تیغه انجام می شود. تیغه کوتاه شده چون از کالباس قطر کمتری دارد نمی تواند به خوبی کار بریدن را انجام دهد. در نتیجه نیاز به تعویض دارد. 

همچنین اگر دستگاه شما مطابق با نیاز و یا حجم فعالیت شما تعیین نشود، ممکن است خیلی زود خراب شده و نیاز به تعویض داشته باشد. 

مشکل دار شدن سیم برق، سوئیچ و موتور، ایجاد صداهای زیاد در زمان روشن بودن موتور و ... از سایر عیوب دیده شده در محصول خواهد بود.

بهترین نمایندگی تعمیر کالباس بر

تعمیر کالباس بر به راحتی و توسط افراد متفرقه قابل انجام نخواهد بود چرا که نیازمند دانش و تجربه می باشد.

از جمله دستگاه هایی که خدمات آن در این فروشگاه ارائه می گردد تعمیر کالباس بر امگا، تعمیر کالباس بر محک ، تعمیر کالباس بر الکتروکار ، تعمیر کالباس بر آر جی وی ، تعمیر کالباس بر براکس، تعمیر کالباس بر پارس برش، تعمیر کالباس بر بیکرز می باشد.

در صورت نیاز به تعمیر کالباس بر و یا خرید انواع آن از جمله کالباس بر محک می توانید به صورت تلفنی درخواست ارسال کارشناس را انجام دهید و یا به صورت حضوری به مرکز خدمات فیدار مراجعه نمایید . تمامی خدماتی که توسط این مجموعه ارائه می گردد دارای 1 ماه گارانتی هستند .

قطعات دستگاه کالباس بر شامل: 

دستگاه meat slicer را بدنه، حلزونی، دسته درجه، دسته صندلی، شفت فولی، خورشیدی، تیز کن، انگشتی، موتور، پیچ رگلاژ موتور، پایه های کالباس بر، کوسه ای، چنگکی، کالباس گیر و مهم ترین بخش یعنی تیغه می سازد. 

تیغه وظیفه ی بریدن کالباس را بر عهده دارد که بنابر سطح فعالیت اقشار مختلف به انواع مختلفی تقسیم بندی می شود. در کل دستگاه اسلایسر را می توان در دسته بندی کالباس بر تیغه 25، 27.5، 30 و 35 سانت قرار داد که به ترتیب در نوع فروشگاهی و صنعتی جای می گیرد. 

اگر حجم فعالیتتان پایین می باشد بهتر است که از دستگاهی با قطر تیغه 25 سانتی متر یا همان 250 میلی تری استفاده نمایید. در واقع این دستگاه کالباس هایی با درصد گوشت کم اسلایس می نماید. 

کالباس بر تیغه 27.5 سانت برای رستوران ها، فروشگاه های پروتئینی کوچک، سوپر مارکت ها و ... بهترین انتخاب خواهد بود. چرا که حجم کاری نسبتاً کمی را ساپورت می نماید. این مدل نیز همانند مدل 250 میلیمتری، قادر به اسلایس ژامبون با درصد گوشت کمی می باشد.

کالباس بر تیغه 300 و 350 میلیمتر ( 30 و 35 سانتی متر) یا همان اسلایسر صنعتی که بزرگ ترین گروه دستگاه های کالباسبر را تشکیل می دهند، برای حجم کاری بالا و میزان درصد گوشت زیاد در ژامبون طراحی شده اند که بازدهی چشمگیری را می توانند برای کارخانجات بسته بندی، هتل ها، فروشگاه های بزرگ پروتئینی و ... ایجاد نمایند. 

عملکرد meat slicer دستی و اتومات 

بعد از سایز تیغه حال نوبت به عملکرد دستگاه می رسد که در دو مدل دستی و اتومات ارائه می شود. بیشتر دستگاه های برش ژامبون در بازار از نوع دستی هستند که البته مدل اتومات را بیشتر برای دستگاه هایی با ابعاد بزرگ تر و صنعتی قرار می دهند ولی چرا؟

اسلایسر دستی نیاز دارد تا در زمان استفاده از دستگاه، شخصی مدام در کنار دستگاه قرار بگیرد و کار برش دادن را انجام دهد. یعنی دسته صندلی را به سمت تیغه تکان دهد تا کار اسلایس صورت پذیرد. ولی نوع اتوماتیک بر خلاف این محصول کار لایه لایه کردن ژامبون را به صورت کاملاً خودکار انجام داده و نیازی به نیروی انسانی ندارد. 

تمامی موارد گفته شده در بالا چه از لحاظ تعمیر و چه از بابت توضیحات برای بخش انتخاب دستگاه، در جهت بدست آوردن خروجی بهتر و در نتیجه خرابی دیر تر دستگاست. پس در زمان خرید کالباس بر دقت لازم را به خرج دهید تا بهترین دستگاه را سفارش دهید و در زمان تعمیر نیز لازم است تا به معتبر ترین نمایندگی مراجعه نمایید. 

در بالا به این مورد مهم اشاره کردیم و حتی مجموعه ای مطمئن از بابت تعمیر کالباس بر را هم برای شما نام بردیم که در صورت مواجه شدن با ایرادات به این مرکز مراجعه نمایید. 

فیدارکو در کنار شماست تا بهترین ها را برایتان ارائه دهد! چه از نظر تعمیر و چه از بابت خرید و فروش. همه و همه با مناسب ترین قیمت ارائه می شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق شماره تلفن هایی که در وب سایت www.fidar-co.ir قرار دارد، با ما در ارتباط باشید. 

ارسال نظر

نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
نمایش همه
علاقه مندی ها ()