سبد خرید 0

قیمت قطعات چرخ گوشت الکتروکار

10 / 10
از 1 کاربر
« بازگشت به لیست مقالات | چهارشنبه 29 شهریور 1402 در ساعت 15 : 57 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

قیمت قطعات چرخ گوشت الکتروکار بنابر نوع قطعه متفاوت است که جهت آگاهی از این قیمت می توانید از مجموعه فیدارکو کمک بگیرید. این مجموعه در راستای نیل به اهداف خود، همواره در نظر داشته و دارد تا بتواند با جلب رضایت مصرف کننده، بهترین ها در زمینه فروش و تعمیر باشد به همین منطور با فروش قطعات چرخ گوشت الکتروکار نیز خواسته تا با تکمیل کردن بخش مربوط به خدمات، به این امر مهم و اصلی دست یابد. 

چرخ گوشت وسیله ای است که جهت تکه کردن گوشت به کار می رود. این دستگاه با توجه به نوع استفاده به دو دسته چرخ گوشت صنعتی و چرخ گوشت خانگی تقسیم می گردد. این دو گروه در برخی از اجزای تشکیل دهنده خود باهم متفاوت هستند. از طرفی ظاهر آنها نیز باهم متفاوت است. چرخ گوشت وسیله ای است که هم در خانه و هم در پروتئینی ها، فروشگاه های بزرگ و کوچک و ... مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از برندهای شناخته شده و تولید شده در ایران، الکتروکار می باشند. الکتروکار در زمره بهترین برندها در سراسر جهان است. خدمات پس از فروش آن نیز سبب محبوبیت بالای آن در ایران گردیده است. پایین بودن قیمت این برند به دلیل این است که قیمت قطعات چرخ گوشت الکتروکار بسیار مناسب بوده و خریداران برای تهیه آن هزینه زیادی متحمل نمی شوند.

در صورت خرید چرخ گوشت صنعتی و قطعات آن نیاز به اطلاعات بیشتری دارید می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید. قطعات تشکیل دهنده چرخ گوشت به صورت مجزا هستند و در صورت خرابی یک قطعه نیاز به تعمیر یا تعویض دیگر قطعات نمی باشد. 

انواع چرخ گوشت الکتروکار

  • چرخ گوشت رومیزی الکتروکار
  • چرخ گوشت ایستاده الکتروکار
  • چرخ گوشت خانگی الکتروکار

Meat Grinder الکتروکار دارای مدل های بسیار متنوع است. اندازه و مدل های این برند سبب رضایت مشتریان با سلایق دلخواه گردیده است. دسته بندی این چرخ بر اساس نوع پنجره و تیغ دستگاه می باشد. البته میزان بازدهی آن نیز عاملی دیگر در تقسیم بندی است. قیمت چرخ گوشت الکتروکار با توجه به کارایی بالایی که دارد بسیار مناسب است. بنابراین توان خرید برای تهیه این دستگاه بالا می رود. تیغ و پنجره ی دستگاه دارای سایز های متفاوت بوده که بر اساس نوع کارایی و مصرف آنها تعیین می گردد.

سایز تیغ و پنجره: سایز 12، تیغ و پنجره ی سایز 22، سایز 32، سایز 32 به 42 و سایز 42 و سایز 52 می باشد.

مدل های چرخگوشت الکتروکار

در زیر به تعدادی از مدل های این برند که شناخته شده هستند اشاره می کنیم.
چرخ گوشت الکتروکار 12
چرخ گوشت گیربکسی الکتروکار EC-10
چرخ گوشت الکتروکار مدل EC-17

قابل توجه است که EC-10 از پرفروش ترین مدل این برند استکه در طراحی شبیه به مدل برند مینروا می باشد. 

- در مدل 12 این محصول، سه مدل دستگاه را مشاهده می کنیم که در نوع نیمه صنعتی جای می گیرند. EC-13 نیمه استیل و تمام استیل و EC-17 مناسب جهت استفاده در مصاف خانگی و کارگاه های آشپزی کوچک هستند که با طراحی رومیزی خود و ابعاد جمع و جور، کمترین فضا را برای قرار گرفتن در محیط اشغال می کنند. در واقع با انتخاب هر کدام از این دستگاه های چرخ گیری گوشت می توانید به راحتی از دست چرخ گوشت های ضعیف خانگی راحت شده و بهترین جایگزین را برای آن ها داشته باشید. 

- EC-10 نیز در گروه دستگاه هایی با سایز تیغه 32 در دو مدل قرار گرفته اند که با ساختار تمام استیل و نیمه استیل قابلیت استفاده را برای محیط های پرحجم مهیا می سازد. این چرخ گوشت گیربکسی طراحی رومیزی دارد و بدنه آن در دو نوع نیمه استیل ( بدنه استیل و قطعات چدن ) و تمام استیل ( بدنه و قطعات از استیل ) ساخته می شود. 

قدرت موتور در این دستگاه ها بر حسب نوع تکفاز و سه فاز، 2 و 3 اسب بخار است که می تواند بازدهی برابر با 300 کیلوگرم را برای کاربر به همراه داشته باشد. از قابلیت هایی که در این محصول قرار گرفته و مانع از مسدود شدن خروجی گوشت و فاسد شدن آن می گردد، مجهز شدن به چرخش معکوس و گلویی متحرک است. این محصول همراه با گارانتی و خدمات پس از فروش عرضه می گردد. 

- EC-17 بنابر توضیحی که در چرخ گوشت سایز 12 داده شد، در این گروه قرار می گیرد. این محصول با تیغه 12 میلیمتری خودمناسب برای افرادی ست که نیاز به تهیه محصولی با بازخورد کم را دارند. قدرت موتور در این دستگاه نیمه صنعتی 1 اسب بخار است که می تواند خروجی برابر با  150 کیلوگرم در ساعت را داشته باشد. این محصول از نوع تکفاز بوده که به قابلیت چرخش معکوس و گلویی متحرک اشاره کرد. بدنه و قطعات نیز همگی از جنس استیل ضد زنگ ساخته شده اند که این تأییدی بر با کیفیت بودن دستگاه می باشد. 


قطعات electrocar Meat Grinder

  1. طوقه
  2. فیلتر
  3. موتور
  4. چرخ دنده
  5. محفظه گوشت
  6. اهرم ثابت کننده
  7. جاگلویی و گلویی
  8. سینی چرخ گوشت
  9. تیغه و پنجره چرخ گوشت
  10.  میله هدایت کننده، روده مارپیچ

فیلتر: این قطعه جهت خروج گوشت از دستگاه می باشد. ظاهر آن سطحی مسطح به همراه سوراخ هایی ریز می باشد.
طوقه: پس از جاگذاری اجزا در جاگلویی، طوقه در جلو آنها قرار گرفته و آنها را در جایشان محکم می نماید. در واقع حکم درب دستگاه را دارد.
موتور: اصلی ترین قطعه ی چرخ گوشت، موتور آن می باشد. در واقع تا موتور نباشد این دستگاه کارایی نخواهد داشت. قدرت آن نیز مربوط به نوع محصول می باشد. 
چرخ دنده: در داخل گیربکس یا همان جعبه، چرخ دنده دستگاه قرار دارد. این قطعه گشتاور موتور را بالا می برد.
محفظه گوشت: دهنه ای بزرگ بر روی چرخ گوشتها تعبیه شده که محل ورود گوشت به گلویی می باشد. این دهنه را محفظه گوشت می نامند.
جاگلویی و گلویی: جا گلویی از اصلی ترین قطعات Industrial meat grinder می باشد که گلویی و مارپیچ در داخل آن قرار می گیرد. گلویی: محل قرار گرفتن مارپیچ،گلویی می باشد که هر دو در داخل جا گلویی دستگاه قرار می گیرند.

اهرم ثابت کننده: کاربرد این اهرم این است که پس از جاگذاری قطعات در گلویی سبب محکم شدن و ثابت شدن اجزا در محل قرار گیریشان می شود.
سینی: برای چرخ گوشت های خانگی سینی ای قرار داده شده برای جمع آوری گوشت های چرخ شده.
- تیغه و پنجره: مهمترین قطعه، تیغه و پنجره آن است. جنس آن اصولا از استیل و یا فولاد تشکیل شده است. میله هدایت کننده گوشت را به سمت تیغه ها میفرستد و با استفاده از لبه های تیز تیغه گوشت به قطعات کوچکتر تقسیم می گردد.
میله ی هدایت کننده، روده یا مارپیچ: این میله به صورت حلزونی طراحی شده است. به دلیل این طراحی هدایت گوشت به سمت تیغه آسانتر و راحت تر است.

طرز کار با چرخ گوشت صنعتی

  • بهترین کار این است که تیغه را به‌طور متوسط هر سه ماه یکبار باید تیز کنیم.
  • برای اطمینان از خارج شدن تمام گوشت از داخل چرخ، بهتراست از کمی نان خشک استفاده نماییم.
  • برای چرخ کردن گوشت بیش از 2 کیلو باید هر چند دقیقه یک بار موتور چرخ‌گوشتصنعتی را خاموش کنید تا سرد شود.
  • برای افزایش عمر مفید دستگاه بایستی حداکثر ده دقیقه یکبار دستگاه خاموش نمایید و برای استفاده مجددا آن را روشن کنید
  • Industrial meat grinder زمانی که روشن می شود اگر خالی باشد سبب افزایش دور موتور می شود. این عمل سبب ایجاد گرما و در نهایت فرسایش دستگاه خواهد شد.
  • با رعایت نکات ایمنی و بهداشتی ذکر شده شما می توانید عمر و دوام دستگاه را بالا ببرید. در ضمن فراموش نشود که دستگاه باید از رطوبت آشپزخانه، دور بماند.
  • برای اینکه به دستگاه فشار بالایی را وارد نکنیم بهتر است که قطعات گوشت را کوچکتر کنیم. در این صورت با حداقل فشار دستگاه گوشتها را چرخ می نماید.
  • پس از هربار چرخ‌کردن، تمام قطعات از جمله (قیف، مارپیچ، تیغه، پنجره و گوشت‌کوب) بایستی شسته و خشک شود.سپس داخل کیسه نایلونی قرار داده شود.
  • به هیچ عنوان پیاز و سیب‌زمینی را داخل دستگاه نریزید. زیرا موجب کنده شدن تیغه و پنجره آن می‌شود. برای خرد کردن این مواد دستگاه هایی مجزا وجود دارد.
  • چرخ‌گوشت وسیله‌ای ساده و بدون دردسر است. اگر هم دچار عیب شود، بیشتر موتور و قطعات الکتریکی از کار می‌ افتند که برای تعمیر آن‌ها باید به تعمیرکار مراجعه کنید.
  • برای اینکه به دستگاه فشار زیادی وارد نشود بهترین کار این است که از تیغه تیز استفاده کنیم. تیز کردن تیغه را باید به افراد مجرب بسپاریم. چرا که باید از دو طرف و با دقت ساییده شوند.
  • برای استفاده از چرخگوشت الکتروکار و دیگر برندها بهتر است گوشتی خریداری کنیم که بدون رگ و پی است. چرا که رگ و پی در تیغه‌ ها گیر می کند و عملیات چرخ کردن به خوبی صورت نمی گیرد.
  • در برخی موارد گوشت به هنگام خروج دچار مشکل است یا به کندی از گلویی خارج می شود و یا ممکن است پس از خروج له شود. این اشکالات تنها به دلیل کند بودن تیغه و پنجره دستگاه است.
  • در برخی موارد دیده شده که کاربر برای راحت کردن کار خود پیاز را به همراه گوشت به داخل دستگاه می اندازد. اما بهتر است بدانید که آب پیاز پس از چرخ کردن ممکن است به داخل موتور نفوذ نماید. در این صورت باعث عدم کارایی محصول می شود. از طرفی آب پیاز سبب کند شدن تیغه نیز خواهد شد. تیغه کند موجب می شود تا به دستگاه فشار زیادی وارد شود و در نتیجه موجب بروز مشکل در آن خواهد شد.

جهت خرید، تعمیر و دریافت مشاوره، با ما در تماس باشید:
نمایندگی مرکزی: 02166055298 | 02166086997
نمایندگی غرب: 02144870324 | 02144870995
نمایندگی شرق: 02177084273 | 02177089678
تلفن همراه : 09128008209

ارسال نظر

نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
نمایش همه
علاقه مندی ها ()