سبد خرید 0

قیمت قطعات چرخ گوشت الکتروکار

10 / 10
از 1 کاربر
« بازگشت به لیست مقالات | یکشنبه 27 مرداد 1398 در ساعت 16 : 24 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

چرخ گوشت الکتروکار

چرخ گوشت وسیله ای است که جهت تکه کردن گوشت به کار می رود. این دستگاه با توجه به نوع استفاده به دو دسته چرخ گوشت صنعتی و چرخ گوشت خانگی تقسیم می گردد. این دو گروه در برخی از اجزای تشکیل دهنده خود باهم متفاوت هستند. از طرفی ظاهر آنها نیز باهم متفاوت است. چرخ گوشت وسیله ای است که هم در خانه و هم در پروتئینی ها، فروشگاه های بزرگ و کوچک و ... مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از برندهای شناخته شده و تولید شده در ایران، الکتروکار می باشند. الکتروکار در زمره بهترین برندها در سراسر جهان است. خدمات پس از فروش آن سبب محبوبیت بالای آن در ایران گردیده است. پایین بودن قیمت این برند به دلیل این است که قیمت قطعات چرخ گوشت الکتروکار بسیار مناسب است و خریداران برای تهیه آن هزینه زیادی متحمل نمی شوند.

لیست قیمت قطعات چرخ گوشت الکتروکار در زیر آورده شده است. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید. قطعات تشکیل دهنده چرخ گوشت به صورت مجزا هستند و در صورت خرابی یک قطعه نیاز به تعمیر یا تعویض دیگر قطعات نمی باشد. چرخ گوشتها از اجزای ساده ای تشکیل شده اند که در زیر به شرح آنها می پردازیم.


انواع چرخ گوشت الکتروکار
چرخ گوشت رومیزی الکتروکار
چرخ گوشت ایستاده الکتروکار
• چرخ گوشت خانگی الکتروکار

چرخ گوشت الکتروکار دارای مدل های بسیار متنوع است. اندازه و مدل های این برند سبب رضایت مشتریان با سلایق دلخواه گردیده است. دسته بندی این چرخ بر اساس نوع پنجره و تیغ دستگاه چرخ گوشت می باشد. البته میزان بازدهی آن نیز عاملی دیگر در تقسیم بندی است. قیمت چرخ گوشت الکتروکار با توجه به کارایی بالایی که دارد بسیار مناسب است. بنابراین توان خرید برای تهیه این دستگاه بالا می رود. تیغ و پنجره ی چرخ گوشت الکتروکار دارای سایز های متفاوت است که بر اساس نوع کارایی و مصرف آنها تعیین می گردد.
سایز تیغ و پنجره چرخ گوشت الکتروکار: سایز 12 ، تیغ و پنجره ی سایز 22 ، سایز 32 ، سایز 32 به 42 و سایز 42 و سایز 52 می باشد.

انواع مدل چرخ گوشت الکتروکار
در زیر به تعدادی از مدل های این برند که شناخته شده هستند اشاره می کنیم.
چرخ گوشت الکتروکار 12
چرخ گوشت گیربکسی الکتروکار EC-10
چرخ گوشت الکتروکار مدل EC-17

قابل توجه است که EC-10 از پرفروش ترین مدل این برند است. این مدل به چرخ گوشت طرح مینروا معروف می باشد.

قطعات چرخ گوشت الکتروکار
1. طوقه
2. فیلتر
3. موتور
4. چرخ دنده
5. محفظه گوشت
6. اهرم ثابت کننده
7. جاگلویی و گلویی
8. سینی چرخ گوشت
9. تیغه و پنجره چرخ گوشت
10. میله هدایت کننده، روده مارپیچ

1. فیلتر: این قطعه از چرخ گوشت جهت خروج گوشت از دستگاه می باشد. ظاهر آن سطحی مسطح به همراه سوراخ هایی ریز می باشد.
2. طوقه: پس از جاگذاری اجزا در جاگلویی، طوقه در جلو آنها قرار گرفته و آنها را در جایشان محکم می نماید. در واقع حکم درب دستگاه را دارد.
3. موتور: اصلی ترین قطعه ی چرخ گوشت موتور آن می باشد. در واقع تا موتور نباشد این دستگاه کارایی نخواهد داشت. قدرت آن به نوع چرخ گوشت بستگی دارد .
4. چرخ دنده: در داخل گیربکس یا همان جعبه، چرخ دنده دستگاه قرار دارد. این قطعه گشتاور موتور را بالا می برد.
5. محفظه گوشت: دهنه ای بزرگ بر روی چرخ گوشتها تعبیه شده که محل ورود گوشت به گلویی می باشد. این دهنه را محفظه گوشت می نامند.
6. جاگلویی و گلویی: جا گلویی از اصلی ترین قطعات چرخ گوشت می باشد که گلویی و مارپیچ در داخل آن قرار می گیرد. گلویی: محل قرار گرفتن مارپیچ،گلویی می باشد که هر دو در داخل جا گلویی دستگاه قرار می گیرند.

7. اهرم ثابت کننده: کاربرد این اهرم این است که پس از جاگذاری قطعات در گلویی سبب محکم شدن و ثابت شدن اجزا در محل قرار گیریشان می شود.
8. سینی چرخ گوشت: برای چرخ گوشت های خانگی سینی ای قرار داده شده برای جمع آوری گوشت های چرخ شده.
9. تیغه و پنجره چرخ گوشت: مهمترین قطعه چرخ گوشت، تیغه و پنجره آن است. جنس آن اصولا از استیل و یا فولاد تشکیل شده است. میله هدایت کننده گوشت را به سمت تیغه ها میفرستد و با استفاده از لبه های تیز تیغه گوشت به قطعات کوچکتر تقسیم می گردد.
10.میله ی هدایت کننده، روده یا مارپیچ: این میله به صورت حلزونی طراحی شده است. به دلیل این طراحی هدایت گوشت به سمت تیغه آسانتر و راحت تر است.

لیست قیمت قطعات چرخ گوشت الکتروکار

لیست قیمت چرخ گوشت الکتروکار

طرز کار با چرخ گوشت
• بهترین کار این است که تیغه چرخ‌گوشت را به‌طور متوسط هر سه ماه یکبار باید تیز کنیم.
• برای اطمینان از خارج شدن تمام گوشت از داخل چرخ، بهتراست از کمی نان خشک استفاده کنیم.
• برای چرخ کردن گوشت بیش از 2 کیلو باید هر چند دقیقه یک بار موتور چرخ‌گوشت را خاموش کنید تا سرد شود.
• برای افزایش عمر مفید دستگاه بایستی حداکثر ده دقیقه یکبار دستگاه خاموش نمایید و برای استفاده مجددا آن را روشن کنید.
• چرخ گوشت زمانی که روشن می شود اگر خالی باشد سبب افزایش دور موتور می شود. این عمل سبب ایجاد گرما و در نهایت فرسایش دستگاه خواهد شد.
• با رعایت نکات ایمنی و بهداشتی ذکر شده شما می توانید عمر و دوام دستگاه را بالا ببرید. در ضمن فراموش نشود که دستگاه باید از رطوبت آشپزخانه، دور بماند.
• برای اینکه به دستگاه فشار بالایی را وارد نکنیم بهتر است که قطعات گوشت را کوچکتر کنیم. در این صورت با حداقل فشار دستگاه گوشتها را چرخ می نماید.
• پس از هربار چرخ‌کردن، تمام قطعات از جمله (قیف، مارپیچ، تیغه، پنجره و گوشت‌کوب) بایستی شسته و خشک شود.سپس داخل کیسه نایلونی قرار داده شود.
• به هیچ عنوان پیاز و سیب‌زمینی را داخل چرخ‌گوشت نریزید. زیرا سبب موجب کند شدن تیغه و پنجره آن می‌شود. برای خرد کردن این مواد دستگاه هایی مجزا وجود دارد.
• چرخ‌گوشت وسیله‌ای ساده و بدون دردسر است. اگر هم دچار عیب شود، بیشتر موتور و قطعات الکتریکی از کار می‌افتند که برای تعمیر آن‌ها باید به تعمیرکار مراجعه کنید.
• برای اینکه به دستگاه فشار زیادی وارد نشود بهترین کار این است که از تیغه تیز استفاده کنیم. تیز کردن تیغه را باید به افراد مجرب بسپاریم. چرا که باید از دو طرف و با دقت ساییده شوند.
• برای استفاده از چرخ گوشت الکتروکار و دیگر برندها بهتر است گوشتی خریداری کنیم که بدون رگ و پی است. چرا که رگ و پی در تیغه‌ها گیر می کند وعملیات چرخ کردن به خوبی صورت نمی گیرد.
• در برخی موارد گوشت به هنگام خروج دچار مشکل است یا به کندی از گلویی خارج می شود و یا ممکن است پس از خروج له شود. این اشکالات تنها به دلیل کند بودن تیغه و پنجره چرخ گوشت است.
• در برخی موارد دیده شده که کاربر برای راحت کردن کار خود پیاز را به همراه گوشت به داخل دستگاه می اندازد. اما بهتر است بدانید که آب پیاز پس از چرخ کردن ممکن است به داخل موتور نفوذ نماید. در این صورت باعث عدم کارایی چرخ گوشت می شود. از طرفی آب پیاز سبب کند شدن تیغه می شود. تیغه کند نیز به دستگاه فشار وارد مینماید که در نهایت سبب خرابی دستگاه می گردد.

ارسال نظر

نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
نمایش همه
علاقه مندی ها ()