سبد خرید 0

نکاتی جهت استفاده از چرخ گوشت چگا

10 / 10
از 1 کاربر
« بازگشت به لیست مقالات | چهارشنبه 29 شهریور 1402 در ساعت 15 : 39 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

چرخ گوشت چگا

نکاتی جهت استفاده از چرخ گوشت چگا وجود دارد که با رعایت آن ها می توانید به افزایش طول عمر دستکاه کمک کنید . استفاده از چرخ گوشت صنعتی مستلزم رعایت نکاتی است که در این قسمت توصیه های لازم ارائه می شود :

چرخ گوشت صنعتی چگا

  • چرخ گوشت صنعتی دستگاهی جهت چرخ کردن گوشت است و استفاده از آن به عنوان خرد کردن سبزیجات به هیچ عنوان توصیه نمیشود چرا که نفوذ آب سبزیجات به موتور دستگاه موجب از کار افتادن آن خواهد شد .
  • پس از استفاده از چرخ گوشت چگا قطعات آن را به خوبی پاک کنید تا از آلودگی هایی ناشی چسبندگی مواد گوشتی کاملا پاک شود . تیغه ها و قطعات برش چرخ گوشت چگا از جنس استیل ضد زنگ هستند و با شستشوی مکرر فرسوده نمی شوند .
  • از چرخ کردن پیاز با چرخ گوشت چگا جدا خود داری نمایید این کار موجب نفوذ آب پیاز به موتور دستگاه و خرابی آن می گردد .
  • تمامی مدل های چرخ گوشت چگا مجهز به گوشت کوب مخصوص هستند . جهت جلوگیری از حادثه های غیر قابل پیش بینی هنگام چرخ کردن گوشت آن را در جایگاه خود قرار دهید .
  • از چرخ کردن گوشت یخ زده توسط چرخ گوشت چگا 32 خودداری نمایید . این کار فقط در چرخ گوشت های 42 به بالا امکان پذیر است .
  • جهت چرخ کردن حجم زیادی از گوشت سعی کنید زمانی را برای استراحت دستگاه در نظر بگیرید .
  • تیغه چرخ گوشت چگا با استفاده مداوم نیاز به تیز شدن خواهد داشت . در نظر داشته باشید هر 3 ماه 1 بار اقدام به تیز کردن تیغه ها نمایید .

جهت خرید، تعمیر و دریافت مشاوره، با ما در تماس باشید:
نمایندگی مرکزی: 02166055298 | 02166086997
نمایندگی غرب: 02144870324 | 02144870995
نمایندگی شرق: 02177084273 | 02177089678
تلفن همراه : 09128008209

ارسال نظر

نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
نمایش همه
علاقه مندی ها ()