مرکز فروش قطعات کالباس بر دستی و اتوماتیک، فیدارکو می باشد. تخصص این مجموعه در زمینه خرید و فروش دستگاه های اسلایسر صنعتی و همچنین قطعات آن هاست. ارائه قطعاتی اصلی و با کیفیت عالی که می تواند تضمین عملکرد درست دستگاه کالباس بر شما را به همراه داشته باشد. بنابراین در زمان خرید باید توجه به مرغوبیت و اصل بودن اجزا نمایید.
اساس کار دستگاه کالباس بر، قطعات آن است. به طوریکه نبودن یک جزء یا اختلال در آن ها، عملکرد محصول را مختل می سازد. به همین منظور تولید کنندگان در نظر داشته اند تا بتوانند با تولید قطعات کالباس بر به صورت جداگانه، نگرانی افراد را از بابت مشکلاتی نظیر گم شدن و یا خراب شدن که ممکن است در دستگاه اسلایسر پدید آید راحت سازند. در نظر داریم تا شما را با این قطعات آشنا کنیم تا علاوه بر آشنایی، در زمان خرید بهتر بتوانید انتخاب نمایید.
جهت خرید، تعمیر و دریافت مشاوره، با ما در تماس باشید:
نمایندگی مرکزی: 02166055298 | 02166086997
نمایندگی شرق: 02177084273 | 02177089678
تلفن همراه : 09126236126
قطعات کالباس بر دستی و اتوماتیک
در بررسی دستگاه های کالباس بر صنعتی، آن ها را علاوه بر سایز بر اساس عملکرد دستی و اتوماتیک نیز قرار می دهند. فرق بین کالباس بر دستی با اتوماتیک در نحوه عملکرد دستگاست. یعنی در نوع دستی نیاز است تا پس از قرار دادن ژامبون بر روی دستگاه، شخصی در کنار دستگاه قرار بگیرد و دسته صندلی را به سمت تیغه هدایت کند. با حرکت دسته به سمت تیغه، کالباس با تیغ برخورد کرده و سبب برش آن می گردد، و اما مدل اتومات یا اتوماتیک، تمامی مراحلی که در نوع دستی گفته شد، در این مدل به صورت خودکار انجام می شود. نه نیازی به اپراتور دارد و نه اینکه دسته صندلی به کمک دست تکان بخورد. این توضیحی برای دستی و اتومات بودن دستگاه های اسلایسر بود.
کلیه این تجهیزات از قطعاتی نظیر: بدنه/ حلزونی/ دسته درجه/ دسته صندلی/ شفت فولی/ خورشیدی/ تیغه/ تیز کن/ انگشتی/ موتور/ پیچ رگلاژ موتور/ پایه های کالباس بر/ کوسه ای/ چنگکی و کالباس گیر ساخته می شوند.
بدنه مشخص است که کلیه قطعات بر روی آن سوار می شود. در توضیح از سایر اجزا به ادامه مطلب می پردازیم.
مهم ترین و اصلی ترین قطعه در ساخت دستگاه اسلایسر، تیغ است. ساخت تیغه از استیل علاوه بر این که تیز و برنده است، دیرتر کند می شود، پس در زمان خرید توجه داشته باشید تا این قطعه از استیل ساخته شده باشد.
این قطعه نیز ممکن است با استفاده های مکرر در برش دادن کالباس کند شود. نگران این موضوع نباشید! چرا که به راحتی می توانید آن را با تیزکنی که بر روی دستگاه قرار داده شده تیز نمایید و یا کار تیز کردن آن را به مجموعه فیدارکو بسپارید. البته باید گفت که تیز کردن های مکرر نیز موجب کوتاه شدن تیغه می شود که در صورت کوتاه شدن، لازم است تا آن را تعویض نمایید. برای خرید تیغه می توانید از مجموعه فیدارکو کمک بگیرید چرا که به ارائه انواع تیغه های استیل و با کیفیت در سایز های 25، 27.5، 30 و 35 سانت می پردازد.
تیز کن کالباسبر همانطور که توضیح دادیم، کار تیز کردن این قطعه را انجام می دهد. این فطعه مجهز شده به سنگ های سمباده ای که با تماس و برخورد با تیغه آن را تیز می کنند. برای این که تیغ را تیز کنید ابتدا باید آن را تمیز و چربی زدایی نمایید و سپس در بعد تیز کردن نیز پلیسه های تیغه را تمیز نمایید.
موتور قطعه ای مهم بوده که در عملکرد دستگاه تأثیر مستقیم دارد. موتور ایتالیایی به دلیل کیفیت و دور موتور بالا بهترین نوع می باشد.
این قطعه با نگهداشتن کالباس تا قسمت انتها مانع از رسیدن آسیب به دست می شود. با این قطعه از هدر رفت کالباس جلوگیری نمایید.
پایه هایی که در زیر دستگاه در 4 طرف آن قرار گرفته مانع از ایجاد لرزش و لغزش در دستگاه می گردد. همچنین این پایه ها که معمولاً از لاستیک ساخته شده اند، از سر و صدا در دستگاه جلوگیری می کنند. در زمان خرید به جنس آن ها توجه کنید تا از جنس مرغوب و با کیفیت تهیه شده باشد.
بهترین نوع تسمه، ایتالیایی و فرانسوی آن است. این قطعه برای انتقال نیرو از موتور به فولی استفاده می شود. شیار های قرار گرفته بر روی آن نقش مهمی در قدرت فولی و تیغه در برش دارد.
کالباس برای قرار گرفتن بر روی دستگاه نیاز به قطعه ای دارد که به آن تکیه دهد.
در وقع دسته صندلی در سرعت و کیفیت برش نقش مهمی دارد.
با این قطعه می توانید ضخامت لایه کالباس را تتظیم نمایید.
در پشت دسته درجه قرار دارد و با به حرکت درآوردن کوسه ای، برای بدست آوردن اندازه دلخواه برش کمک می کند.
تا اینجای کار انواع قطعات کالباس بر را شناختید که برای خرید هر کدام از این اجزا می توانید به مجموعه فیدارکو مراجعه نمایید. کلیه این قطعات با بهترین کیفیت در این مجموعه به فروش می رسند.
انتخاب سایز تیغه مناسب دستگاه
توجه داشته باشید که مناسب با دستگاه کالباس بر خود تیغه اسلایسر را انتخاب نمایید.
تیغه 25 سانت مناسب برای دستگاه های اسلایسری است که در گروه کالباس برهای 25 قرار دارند و مناسب شده اند تا کالباس را در حجم پایین و با درصد گوشت کم اسلایس نمایند. تیغه 27.5 سانتی متر یا 275 میلیمتر نیز مناسب شده برای آن دسته از اسلایسر هایی با ظرفیت کاری نسبتاً کم که در گروه کالباسبرهای با تیغه 27.5 سانتی متر قرار دارند.
تیغه 30 و 35 سانت نیز هرکدام مختص به گروه کالباسبرهایی با این سایز تیغه هستند و مناسب شده اند برای پذیرش حجم کاری بالا با درصد گوشت زیاد. بنابراین در زمان خرید بهتر است تا سایز تیغه دستگاه خود را اعلام نمایید تا مناسب با نوع دستگاه، تیغه را خریداری نمایید.
بهترین مدل تیغه از جنس استیل ساخته می شود. پس در زمان خرید توجه نمایید که حتماً این قطعه را با این جنس تهیه کنید. همانطور که در بالا نیز اشاره کردیم مناسب با مدل دستگاه خود نیز این قطعه را انتخاب نمایید. توجه داشته باشید که در زمان خرید تمامی قطعات کالباس بر، دقت لازم را به خرج دهید تا این قطعات را به صورت اصل و با کیفیت بالا تهیه کنید. برای خرید این اجزا به صورت اصل می توانید به مجموعه فیدارکو از جمله مراکز معتبر این محصولات مراجعه نمایید چرا که کلیه این محصولات با همان کیفیت اصلی و به صورت اصل ارائه می شوند.