چرخ گوشت چگا
نکاتی جهت استفاده از چرخ گوشت چگا وجود دارد که با رعایت آن ها می توانید به افزایش طول عمر دستکاه کمک کنید . استفاده از چرخ گوشت صنعتی مستلزم رعایت نکاتی است که در این قسمت توصیه های لازم ارائه می شود :
چرخ گوشت صنعتی چگا
- چرخ گوشت صنعتی دستگاهی جهت چرخ کردن گوشت است و استفاده از آن به عنوان خرد کردن سبزیجات به هیچ عنوان توصیه نمیشود چرا که نفوذ آب سبزیجات به موتور دستگاه موجب از کار افتادن آن خواهد شد .
- پس از استفاده از چرخ گوشت چگا قطعات آن را به خوبی پاک کنید تا از آلودگی هایی ناشی چسبندگی مواد گوشتی کاملا پاک شود . تیغه ها و قطعات برش چرخ گوشت چگا از جنس استیل ضد زنگ هستند و با شستشوی مکرر فرسوده نمی شوند .
- از چرخ کردن پیاز با چرخ گوشت چگا جدا خود داری نمایید این کار موجب نفوذ آب پیاز به موتور دستگاه و خرابی آن می گردد .
- تمامی مدل های چرخ گوشت چگا مجهز به گوشت کوب مخصوص هستند . جهت جلوگیری از حادثه های غیر قابل پیش بینی هنگام چرخ کردن گوشت آن را در جایگاه خود قرار دهید .
- از چرخ کردن گوشت یخ زده توسط چرخ گوشت چگا 32 خودداری نمایید . این کار فقط در چرخ گوشت های 42 به بالا امکان پذیر است .
- جهت چرخ کردن حجم زیادی از گوشت سعی کنید زمانی را برای استراحت دستگاه در نظر بگیرید .
- تیغه چرخ گوشت چگا با استفاده مداوم نیاز به تیز شدن خواهد داشت . در نظر داشته باشید هر 3 ماه 1 بار اقدام به تیز کردن تیغه ها نمایید .
جهت خرید، تعمیر و دریافت مشاوره، با ما در تماس باشید:
نمایندگی مرکزی: 02166055298 | 02166086997
نمایندگی غرب: 02144870324 | 02144870995
نمایندگی شرق: 02177084273 | 02177089678
تلفن همراه : 09128008209